Je Moeder hartje Gui Boratto

Je Moeder vond haar leven nog meer een beautiful life toen ze op de luisterpaal zag dat er een nieuw album van Gui Boratto was. III heet het album en hij is fijn. In augustus had de Braziliaan ook al een podcast uitgebracht bij XLR8, wat de perfecte opwarmer was.

Na in 2005 verliefd te zijn geworden op het nummer Arquipelago heeft Je Moeder vorig jaar op Dance Valley pas voor het eerst live kippenvel mogen krijgen bij een optreden van hem. Hoewel Boratto al sinds de jaren 90 bezig is, is III pas zijn derde album. Na Chromophobia in 2007 met het fantastische nummer Beautiful Life kwam in 2009 Take My Breath Away met onder andere No Turning Back erop.

III heeft een beetje een trage start, maar dat is bij het tweede nummer van het album gelijk weg. Stems from Hell knalt erin als een bom en Je Moeder verwacht hier nog vaak op te knallen in de club, als een bom ook.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Als je dán nog niet in de stemming bent, krijgt Striker je wel aan het bewegen.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Soledad brengt je compleet in trance waardoor je elk besef van tijd verliest en jezelf dansend terug vindt terwijl de cd al lang is afgelopen.

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Conclusie is dat het laatste album steviger aanvoelt dan zijn vorige twee en dat vindt Je Moeder fijn. Met III brengt de Braziliaan een combinatie van house en techno en laat hij zien dat hij goed met zijn tijd mee kan waarin men steeds meer verlangt naar live muziek. Luisteren dus op die paal!

Dit vind je vast ook leuk:


Geef commentaar | Deel op Twitter / Facebook |
Post Tags: , , , , , ,© Copyright 2012 Je Moeder . Bedankt voor dit bezoek!