Show the showreel #14

Een showreel is de (motion) videovariant van een portfolio van een artiest. Hij wordt vaak gebruikt om de kwaliteit, ervaring en het talent te laten zien in een bepaald vakgebied, zoals acteren, regisseren, produceren, editing, special effects, animatie, videogames of ander grafisch werk.

Je Moeder houdt wel van showreels, omdat een persoon, studio of bedrijf meestal alles uit de kast trekt. Eerder zagen we al de showreels van North Kingdom, Digital Districtâ„¢ VFX en Menno Fokma, Jack Cunningham, Bob Mayata, Special Problems, Pomp & Clout, Peter Roe, Ruben Kos, Bart Polle, Fink, Romain Loubersanes, Nick Campbell en deze week is het tijd voor de Amerikaanse animator/director Kirsten Lepore. Je Moeder ontdekte haar showreel naar aanleiding van het filmpje Booty Clap. Haar video Bottle was een van de finalisten van de Vimeo Awards. Helaas is zijn laatste showreel van 2008, maar daarom niet minder tof. Geniet er van!

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Dit vind je vast ook leuk:


Geef commentaar | Deel op Twitter / Facebook |
Post Tags: , , , , , ,© Copyright 2012 Je Moeder . Bedankt voor dit bezoek!