Monday monday

mamasandpapas260-klein-2Zoals The Mamas & the Papas hun ode schreven aan de maandagmorgen zo deelt Je Moeder haar enthousiasme voor de ochtend der ochtenden. Vandaag behoort Je Moeder tot de happy few die deze ochtend vrij heeft. 

Wekkertje ging om 8.30 uur. Niet te vroeg. Niet te laat. Sowieso acht uurtjes gepakt. Je Moeder’s rikketik ging te keer. Maar als snel daalde die weer naar het slaappunt. Want daar is het besef. Het besef van de vrije maandagochtend. Je Moeder snooze’de er flink op los. 1 keer. 2 keer. 3 keer.

Waarom duurt de snooze trouwens 9 minuten?! Nou wil ik het weten! Klik

Het snoozen gaat vervelen en Je Moeder krijgt zin in de dag. Opstaan dus. Even scherp. Met het goeie been uit bed. Dan het brood uit de vriezer. Even ontdooien. Pot thee of een bak koffie. Lekker de tijd nemen. Misschien een eitje koken. Doe eens gek. Alles ready set? Klaar voor de start.. Hupsakee! Met je ontbijtje naar de televisie. Lekker peuzelen. Pyama nog aan, badjas, warme sokken.

De maandagochtend is Je Moeder’s favoriete tv-moment. Nederland in Beweging is het uitgelezen moment om je ontbijtje in elkaar te flansen. Dan heerlijk die eindeloze herharlingen van het NOS Journaal. Omroep MAX is de BOM met haar geheugenspel. Zit je al op kantoor? Begin je dag goed en doe het booschappenspel online!
Op monday morning is MTV ook op z’n best met de breakfastclub en vanaf 10 uur de Breakfast Club Top 10. Je Moeder’s lievelings kwam net voorbij op zes.
Om half elf begint Buitenhof. Nog steeds ver uit het beste aktualiteitenprogram van de Nederlandsche televisie. Vandaag onder andere een debat over het kopen van invloed in de politiek. Je Moeder kruipt op het achterste puntje van haar stoel.
Na Buitenhof heeft Je Moeder nog een half uurtje om het laatste nieuws van het net te plukken. Misschien nog wat weblogs afstruinen. Hoe dan ook, dan is ze helemaal klaar voor de nieuwe week. Klaas is Kees!

Voor iedereen die nu al aan het werk is hier die lekkere oppepper van De Moeders & De Vaders. Luister dit plaatje en vul daarna meteen een verlofbriefje in bij je baas. Traqteer jezelf! Komt ook goed uit met ADE in het verschiet.

Een leuke week allemaal!

If you can see this, then you might need a Flash Player upgrade or you need to install Flash Player if it's missing. Get Flash Player from Adobe.

Dit vind je vast ook leuk:


Geef commentaar | Deel op Twitter / Facebook |
Post Tags: , , , , , , , , , , ,

  • Je Zuster

    Jij/jullie ook een leuke week moeders!© Copyright 2012 Je Moeder . Bedankt voor dit bezoek!